karilaurila

Kankaanniemi ja ymmärtäjänsä eivät arvosta avioliittoa tai parisuhdetta

Toimi Kankaanniemen seksiviesteistä nousseen mediakohun seurauksena hän on löytänyt myös ymmärtäjänsä.  Syitä on etsitty niin perussuomalaisvihamielisistä (lisäksi on jopa väitetty, että hänelle viritettiin tarkoituksella ansa omien joukosta) kuin ilkeästä mediasta ja vaikka mistä.  

Tekoa on myös puolusteltu normaalina heteromiehen käytöksenä.

Yksi asia on jätetty huomioimatta: avioliitto, parisuhde ja niiden kunnioittaminen.

Toimi Kankaanniemi on avioliitossa.  Samoin kuin on mitä ilmeisimmin aika moni häirinnän kohteeksi joutuneista naisista.  Varmuudella tiedän, että naimisissa oleviakin hän on ainakin yrittänyt lähestyä.

Sukupuolineutraalista avioliitosta saatiin aikaan valtava kohu, kun sen pelättiin mm.  rikkovan avioliitto -instituution.  Sitten nämä samat ihmiset ovat valmiita vetämään lokaan avioliiton mukamas viriilin miehen (ja ehdotteluun suostuvan naisen) normaalina käytöksenä.

Se ei ole normaalia käytöstä.  Keneltäkään.  Eikä varsinkaan kansanedustajalta, jolta edellytetään nuhteetonta käytöstä myös vapaa-aikanaan.  Ministerinpaikka taisi nyt sentään tämän kohun myötä jäädä haaveeksi.  

Toivottavasti.

Jos Toimi Kankaanniemi olisi vapaa ihminen ja häirinnän kohteeksi joutuneet olisivat sinkkuja, silloin kyse olisi "vain" seksuaalisesta häirinnästä.   Sekin on rikos.

Kankaanniemen tapauksessa kyse on minusta paljon pahemmasta.  Hän ei arvosta parisuhdetta.  Tätä osoittaa sekin, että viestejä on lähetelty useille eri naisille ties kuinka paljon ja luoja tietää, kuinka kauan.  Hän ei edes vaikuta olevan pahoillaan muusta kuin siitä, että jäi kiinni.  "-Facebook on huono kaveri."

Käytöksensä osoittaa kuitenkin, etteivät housut pysy jalassa, kun vain tilaisuus tulee.  Muuallakin kuin vain virtuaalisesti netissä.

Parisuhdetta eivät em. huomioiden sitten arvosta myöskään Kankaanniemen ymmärtäjät.  Sillä on aivan turha kehuskella.

....

Kerron jo etukäteen, etten vastaa asiattomiin tai muuten banaaleihin kommentteihin.  Jos ei huvita, en vastaa muihinkaan kommentteihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Niinpä. Ongelma olisi vähän pienempi jos vonkaajana olisi ollut joku muu kuin perheellinen mies, joka on poliittisella urallaan profiloitunut nimenomaisesti perhearvojen ja sukupuolimoraalin aisankannattajana.

Vonkaaminen tosin on seksuaalista häirintää ja siten rikos vain, jos kohde siitä häiriintyy. Ota siitä sitten selvää milloin siitä joku voisi häiriintyä.

Eiköhän tämä ole opetus (ex-)kristillisille, että vonkaamiset kannattaa tehdä hienovaraisemmin ja että ei kannata käyttää teknisiä apuvälineitä. Ehkä Kankaanniemi sitten ajatteli, että persupiireissä ne naiset tykkäävät vähän roisemmista jutuista.

Käyttäjän karilaurila kuva
Kari Laurila

Hait tuossa kuitenkin varmaan jotain muuta sanaa kuin "aisankannattaja". Freudilainen lapsus?

On totta, että seksuaalinen häirintä on asianomistajarikos ja sellainen vasta silloin, kun asianomistaja kokee sen häirintänä.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

No hups, taisi mennä toisen termin kanssa sekaisin. Joo, aito freudilainen tosiaan.

Käyttäjän karilaurila kuva
Kari Laurila Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu Vastaus kommenttiin #5

Joka tapauksessa tämäkin episodi osoittaa, että nämä uskossaan väkevät vaativat kyllä muita elämämään ilman seksiä ja avioiliittoa(jos kyseinen henkilö on sattunut syntymään homoksi tms), mutta kun itsellä tekee vähän mieli, niin sehän ei haittaa. Voi pettää vaimoa Jumala tai joku muu taruolento antaa anteeksi.

Ihan oikeasti voin pahoin kun ajattelen tätäkin fariseusta, joka on on ollut tuomitsemassa Päivä Räsäsen lailla muita. Mutta kun itsellä on jokin mielihalu, jota pitää toteuttaa, niin sehän ei ole ongelma. Ongelma on jos muut ihmiset haluavat seksiä , läheisyyttä ja avioiliittoa. Kun se ei siis satu olemaan tämän Toimin mielestä oikeanlaista. On helppo tuomita kyllä. Täytyy sanoa, että ei säälitä vähimmässäkään määrin. Sitä saa mitä tilaa!

Elijas Bijur

Hienosti totesit ja kirjoitat, ei toidellakaan tarvitse avioliiton arvon murtamiseen kuin Kankaanniemi, ei siihen homoliittoja tarvit. Kristilliset ja ne entiset tekevät sen ihan itse.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kaksinaismoraali ja tekopyhyys ovat kristinuskon ydintä. Moraali on äärimmäisen alkeellisella tasolla, jos se perustuu vain helventi pelkoon.

Toimituksen poiminnat